петък, 6 март 2020 г.

Алмила Ада е първият елиминиран участник в "Любима турска звезда 2020"

Петък е, 6 март, днес приключват първите елиминации в седмия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2020 г! През изминалите три дни, от вторник до днес, имахте възможността да гласувате за своя фаворит сред четиримата номинирани за изгонване участници - Алмила Ада, Джерен Морай, Еркан Колчак Кьостендил и Серхат Теоман. Кой от тях събра най-малко гласове и отпада от формата само седмица след началото му, разбирате сега!

И така, през изминалите три дни, от вторник (3 март) до днес, петък (6 март), по време на първите елиминации в "Любима турска звезда 2020", най-малък процент подкрепа получи Алмила! За актрисата, позната у нас от "Сълзи от рая" (Cennet'in Gozyaslari) и снимаща се в момента в "Гълъб" (Guvercin), гласуваха 15.12% от всички близо 100 анонимни потребители, включили се в гласуването. Така Алмила се превръща в първия елиминиран състезател този сезон. Очаквайте интервю с нея следващия четвъртък, 12 март, в СЕРИАЛИ в България!

Време е да научим още нещо много важно - кой сред останалите трима продължаващи напред участници събра най-голям вот и ще се ползва с привилегия през следващия кръг в състезанието! Това е актьорът Серхат Теоман, известен от "Север-Юг", "Любов в спешното отделение", "Майка" и "Дъщеря ми", който събра подкрепа от 36.05%. Това означава, че Серхат ще се ползва с имунитет от номинации, а съответно и елиминации през следващата седмица. Втори в класацията с равни гласове останаха Джерен Морай от "Мечтатели" и "Моят живот" и Еркан Колчак Кьостендил от "Милост", "Великолепният век: Кьосем" и "Пропаст", за които своя вот дадоха по 24.42%. 

ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ВТОРИТЕ НОМИНАЦИИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2020"! НА ТЯХ ОСТАНАЛИТЕ 16 УЧАСТНИЦИ (НЕ БРОЕЙКИ СПАСЕНИЯ СЕРХАТ ТЕОМАН) ЩЕ СЕ БОРЯТ САМОСТОЯТЕЛНО ЗА ВАШАТА ПОДКРЕПА! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ВАШИЯ ФАВОРИТ, ЗА ДА НЕ ПОПАДНЕ ТОЙ/ТЯ НА ВТОРИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ ВЪВ ВТОРНИК, 10 МАРТ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар