петък, 20 март 2020 г.

Селин Шекерджи е третият елиминиран участник в "Любима турска звезда 2020"

Петък е, 20 март, днес приключват третите елиминации в седмия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2020 г.! През изминалите три дни, от вторник до днес, имахте възможността да гласувате за своя фаворит сред петимата номинирани за изгонване участници - Берк Атан, Бурак Дениз, Джерен Морай, Селин Шекерджи и Серхат Теоман. Кой от тях събра най-малко гласове и отпада от формата, разбирате сега!

И така, през изминалите три дни, от вторник (17 март) до днес, петък (20 март), по време на третите елиминации за сезона, най-малък процент подкрепа получи Селин Шекерджи! За актрисата, позната в България с ролите си в сериалите "Ангели пазители", "Горчива любов" и "Дъщеря ми", гласуваха 8.18% от всички над 100 анонимни потребители, включили се в гласуването. Така Селин се превръща във третия елиминиран състезател този сезон. Очаквайте интервю с нея следващия четвъртък, 26 март, в СЕРИАЛИ в България!

Време е да научим още нещо много важно - кой сред останалите четирима продължаващи напред участници събра най-голям вот и ще се ползва с привилегия през следващия кръг в състезанието! Това е актьорът Бурак Дениз, известен от "Любовта не разбира от думи" и "Нашата история", който събра подкрепа от 33.64%. Това означава, че Бурак получава имунитет от номинации, а съответно и елиминации през следващата седмица. Втора в класацията остана Джерен Морай от "Мечтатели" и "Моят живот" с 20.91%, трети - Берк Атан от "Слънчеви момичета" и "Сълзи от рая" с 19.09%, и четвърти - Серхат Теоман от "Север-Юг", "Любов в спешното отделение", "Майка" и "Дъщеря ми" с 18.18%.

ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ЧЕТВЪРТИТЕ НОМИНАЦИИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2020", НА КОИТО ОСТАНАЛИТЕ 14 УЧАСТНИЦИ (НЕ БРОЕЙКИ СПАСЕНИЯ БУРАК ДЕНИЗ) ЩЕ СЕ БОРЯТ САМОСТОЯТЕЛНО ЗА ВАШАТА ПОДКРЕПА! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ВАШИЯ ФАВОРИТ, ЗА ДА НЕ ПОПАДНЕ ТОЙ/ТЯ НА ЧЕТВЪРТИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ ВЪВ ВТОРНИК, 24 МАРТ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар