вторник, 3 март 2020 г.

Алмила Ада, Джерен Морай, Еркан Колчак Кьостендил и Серхат Теоман са първите номинирани за изгонване участници

Здравейте, приятели! Вторник е, 3 март, днес приключват първите номинации и започват първите елиминации в седмия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2020 г.! Тазгодишното издание на формата започна с летящ старт, като по време на първите номинации близо 300 от вас подкрепиха своите любимци за първи път. По традиция, първият номинационен кръг се проведе по двойки, като 18-те участници бяха разделени на девет двойки от по двама на принципа общо участие в сериал или случайно. За четвърта поредна година гласуването в първите номинации в "Любима турска звезда" се състоя извънредно във фейсбук-страницата ни. Време е да научим кои две двойки събраха най-малка подкрепа и следователно - кои са първите номинирани за изгонване участници!

И така, през изминалите четири дни, от петък (28 февруари) до днес (3 март), по време на първите номинации в "Любима турска звезда 2020", най-малко гласове получи двойката Алмила Ада-Серхат Теоман. За двамата актьори, събрани на случаен принцип, своя глас дадоха едва 4-ма от вас. Друга случайно събрана двойка - Джерен Морай-Еркан Колчак Кьостендил, пък получи 5 харесвания и също попада на първите елиминации за сезона. На първите елиминации двойките се разделят и участниците се борят самостоятелно за продължаването си напред.

Нека разберем какви са резултатите на останалите седем двойки, продължаващи директно напред към следващия кръг в "Любима турска звезда 2020"! Най-голяма подкрепа получиха Еркан Мерич и Хазал Субашъ от "Назови ме по име" (Adini Sen Koy), събрали безапелационните 185 харесвания. На второ място се класираха Акън Акъньозю и Ебру Шахин с 35 гласа. Трети са Селин Шекерджи и Фуркан Андъч от "Булги бегълки" (Kacak Gelinler) с 11 гласа. Четвърти с 10 харесвания бяха Берк Атан и Бурджу Йозберк от "Слънчеви момичета" (Gunesin Kizlari). Пети с 9 лайка са Алперен Дуймаз и Мелиса Аслъ Памук от "Сблъсък" (Carpisma). На шеста позиция с по 7 гласа застанаха Афра Сарачоулу и Емре Кънай, събрани на случаен принцип, и Бенсу Сорал и Бурак Дениз от "Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar). 

ЯСНИ СА ПЪРВИТЕ ЧЕТИРИМА НОМИНИРАНИ ЗА ИЗГОНВАНЕ УЧАСТНИЦИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2020"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД АЛМИЛА АДА, ДЖЕРЕН МОРАЙ, ЕРКАН КОЛЧАК КЬОСТЕНДИЛ И СЕРХАТ ТЕОМАН, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ ФОРМАТА В ПЕТЪК, 6 МАРТ! ГЛАСУВАНЕТО В ПЪРВИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ СЕ ПРОВЕЖДА ПОД ФОРМАТА НА АНКЕТА, НАМИРАЩА СЕ ОТДЯСНО НА СТАТИЯТА! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар