вторник, 10 март 2020 г.

Берк Атан, Бурджу Йозберк, Емре Кънай и Селин Шекерджи са вторите номинирани за изгонване участници

Здравейте, приятели! Вторник е, 10 март, днес приключват вторите номинации и започват вторите елиминации в седмия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2020 г.! По време на втория номинационен кръг останалите 16 участници (не броейки спасения Серхат Теоман) се бореха самостоятелно за Вашите гласове. Време е да научим кои от тях събраха най-малка подкрепа и следователно - кои са вторите номинирани за изгонване участници!

И така, през изминалите четири дни, от петък (6 март) до днес (10 март), по време на вторите номинации в "Любима турска звезда 2020", най-малко гласове получиха Бурджу Йозберк от "Слънчеви момичета" и Селин Шекерджи от "Ангели пазители", "Горчива любов" и "Дъщеря ми". За младите актриси гласуваха едва по 0.60% от всички над 300 анонимни потребители, включили се във вота. С по 1.19% на елиминации отиват още двама актьори - Берк Атан от "Слънчеви момичета" и "Сълзи от рая" и Емре Кънай от "Семеен сарай" и "Слънчеви момичета". И за четиримата тези елиминации са първи.

Най-много гласове по време на вторите номинации събра актьорът от "Назови ме по име" Еркан Мерич, за когото гласуваха безапелационните 43.45%. Хазал Субашъ, също от "Назови ме по име", събира подкрепа от 23.81%. Трети са Бенсу Сорал от "Вътрешен човек" и Еркан Колчак Кьостендил от "Пропаст" с по 4.17%, четвърти са Акън Акъньозю от "Вятърнчав" и Фуркан Андъч от "Мерием" и "Навсякъде ти" с по 3.57%, пети е Бурак Дениз от "Любовта не разбира от думи" и "Нашата история" с 3.27%, шеста е Ебру Шахин от "Вятърничав" с 2.68%, седми са Алперен Дуймаз от "Горчива любов", "Бодрумска приказка" и "Сблъсък" и Джерен Морай от "Мечтатели" и "Моят живот" с по 2.38% и осми са Афра Сарачоулу от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" и Мелиса Аслъ Памук от "С Русия в сърцето" и "Черна любов" с по 1.49%.

ЯСНИ СА ВТОРИТЕ НОМИНИРАНИ ЗА ИЗГОНВАНЕ УЧАСТНИЦИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2020"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД БЕРК АТАН, БУРДЖУ ЙОЗБЕРК, ЕМРЕ КЪНАЙ И СЕЛИН ШЕКЕРДЖИ, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ ФОРМАТА В ПЕТЪК, 13 МАРТ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар