вторник, 17 март 2020 г.

Берк Атан, Бурак Дениз, Джерен Морай, Селин Шекерджи и Серхат Теоман са третите номинирани за изгонване участници

Здравейте, приятели! Вторник е, 17 март, днес приключват третите номинации и започват третите елиминации в седмия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2020 г.! По време на третия номинационен кръг останалите 15 участници (не броейки спасената Бурджу Йозберк) се бореха за Вашите гласове, разделени на три групи по зодии - земна+водна, огнена и въздушна. Време е да научим коя от тях събра най-малка подкрепа и следователно - кои са третите номинирани за изгонване участници!

И така, през изминалите четири дни, от петък (13 март) до днес (17 март), по време на третите номинации в "Любима турска звезда 2020", най-малко гласове получи групата на въздушните зодиакални знаци - Берк Атан от "Слънчеви момичета" и "Сълзи от рая", Бурак Дениз от "Любовта не разбира от думи" и "Нашата история", Джерен Морай от "Мечтатели" и "Моят живот", Селин Шекерджи от "Ангели пазители", "Горчива любов" и "Дъщеря ми" и Серхат Теоман от "Север-Юг", "Любов в спешното отделение", "Майка" и "Дъщеря ми". За тях своя вот дадоха едва 3.55% от всички близо 700 анонимни потребители, включили се в гласуването. Бурак попада на елиминации за първи път, а Берк, Джерен, Селин и Серхат - за втори.

С най-голяма подкрепа по време на третите номинации се ползва групата на огнените зодиакални знаци, съставена от Афра Сарачоулу, Бенсу Сорал, Еркан Мерич, Мелиса Аслъ Памук и Фуркан Андъч. За тях своя вот дадоха цели 55.69%. Втори в класацията са представителите на земните и водните зодии - Акън Акъньозю, Алперен Дуймаз, Ебру Шахин, Еркан Колчак Кьостендил и Хазал Субашъ, за които гласуваха 40.77% от вас.

ЯСНИ СА ТРЕТИТЕ НОМИНИРАНИ ЗА ИЗГОНВАНЕ УЧАСТНИЦИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2020"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД БЕРК АТАН, БУРАК ДЕНИЗ, ДЖЕРЕН МОРАЙ, СЕЛИН ШЕКЕРДЖИ И СЕРХАТ ТЕОМАН, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ ФОРМАТА В ПЕТЪК, 20 МАРТ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар