петък, 24 април 2020 г.

Бенсу Сорал е осмият елиминиран участник в "Любима турска звезда 2020"

Петък е, 24 април, днес приключват осмите елиминации в седмия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2020 г.! През изминалите три дни, от вторник до днес, имахте възможността да гласувате за своя фаворит сред петимата номинирани за изгонване участници - Алперен Дуймаз, Бенсу Сорал, Бурак Дениз, Еркан Колчак Кьостендил и Серхат Теоман. Кой от тях събра най-малко гласове и отпада от формата, разбирате сега!

И така, през изминалите три дни, от вторник (21 април) до днес, петък (24 април), по време на осмите елиминации в "Любима турска звезда 2020", най-малък процент подкрепа получи Бенсу Сорал! За актрисата, известна с ролята си във "Вътрешен човек", гласуваха 6.17% от всички близо 200 анонимни потребители, включили се в гласуването. Така Бенсу се превръща в осмия елиминиран състезател този сезон. Очаквайте интервю с нея следващия четвъртък, 30 април, в СЕРИАЛИ в България!

Време е да научим още нещо много важно - кой сред останалите четирима продължаващи напред участници събра най-голям вот и ще се ползва с привилегия през следващия кръг в състезанието! Това е Алперен Дуймаз от "Горчива любов", "Бодрумска приказка", "Пропаст", "Сблъсък" и "Виелица", който събра подкрепа от цели 49.38%. Това означава, че Алперен получава имунитет от номинации, а съответно и елиминации през следващата седмица. Втори в класацията са Еркан Колчак Кьостендил и Серхат Теоман с по 17.28%, а трети е Бурак Дениз с 9.88% вот.

ПРЕДПОСЛЕДНИТЕ ДЕВЕТИ ЕЛИМИНАЦИИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2020" СА СВЕТКАВИЧНИ! ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ В РАМКИТЕ НА ЦЯЛАТА СЛЕДВАЩА СЕДМИЦА, БЕЗ НОМИНАЦИИ ПРЕДИ ТОВА, И ЧЕ ВСИЧКИ СРЕД ОСТАНАЛИТЕ 9 УЧАСТНИЦИ (НЕ БРОЕЙКИ СПАСЕНИЯ АЛПЕРЕН ДУЙМАЗ) СА ЗАСТРАШЕНИ ОТ ОТПАДАНЕ! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ  СВОЯ ФАВОРИТ, ЗА ДА НЕ ОТПАДНЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 1 МАЙ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар