петък, 1 май 2020 г.

Берк Атан е деветият елиминиран участник в "Любима турска звезда 2020"

Петък е, 1 май, днес приключват деветите елиминации в седмия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2020 г.! През изминалите седем дни, от миналия петък до днес, имахте възможността да гласувате за своя фаворит сред всички оцелели до момента участници по време на светкавичния елиминационен кръг. Кой от тях събра най-малко гласове и отпада от формата, разбирате сега!

И така, през изминалите седем дни, от петък (24 април) до днес, петък (1 май), по време на светкавичните девети елиминации в "Любима турска звезда 2020", най-малък процент подкрепа получи Берк Атан! За младия актьор, известен от "Слънчеви момичета" и "Сълзи от рая", гласуваха едва 2.48% от всички над 300 анонимни потребители, включили се в гласуването. Така Берк се превръща в деветия елиминиран състезател този сезон. Очаквайте интервю с него следващия четвъртък, 7 май, в СЕРИАЛИ в България!

Време е да научим още нещо много важно - кой сред останалите продължаващи напред участници събра най-голям вот и получава директен билет към четвъртфинала този сезон! Това е Еркан Мерич от "Назови ме по име", който събра безапелационна подкрепа от 45.20%. Това означава, че Еркан е първият сигурен четвъртфиналист за сезона. Втора в класацията е Хазал Субашъ с 20.12%, трета е Ебру Шахин с 6.50%, четвърти е Фуркан Андъч с 6.19%, пети е Еркан Колчак Кьостендил с 5.88%, шести са Бурак Дениз и Серхат Теоман с по 4.95% и седма е Джерен Морай с 3.72%.

КАКВО ПРЕДСТОИ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2020" - РАЗБИРАТЕ В СЛЕДВАЩАТА ПУБЛИКАЦИЯ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар