петък, 15 май 2020 г.

Бурак Дениз и Еркан Колчак Кьостендил са десетите елиминирани участници, започва четвъртфиналът в "Любима турска звезда 2020"!

Здравейте, приятели! Петък е, 15 май, днес приключват последните десети елиминации в седмия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2020 г.! Ясни са деветимата четвъртфиналисти във формата, но преди да обявим имената им, ще съобщим имената на състезателите, които отпадат на крачка от големите финали, тъй като събраха най-малко гласове на последните десети елиминации!

Изненадващо или не, през изминалите три дни - от вторник (12 май) до днес, петък (15 май), по време на последните десети елиминации в "Любима турска звезда 2020", най-малко гласове събра актьорът Еркан Колчак Кьостендил! За колоритния артист от "Милост" и "Пропаст" своя вот дадоха 14.92% от всички близо 200 анонимни потребители, включили се в гласуването. На крачка от четвъртфинала отпада още Бурак Дениз от "Любовта не разбира от думи" и "Нашата история", за когото своя вот дадоха 16.57%. Благодарим от имената на Еркан Колчак и Бурак на всички техни фенове, подкрепили ги досега! Очаквайте интервю с Еркан следващия четвъртък, 21 май, а с Бурак - на 28 май. 

Известни са последните двама четвъртфиналисти за сезона, оцелели след десетите елиминации! Най-голям процент подкрепа получи Джерен Морай. За актрисата от "Мечтатели", "Моят живот" и "Двор" своя вот дадоха цели 45.30% от всички, сключили се в гласуването. На второ място в класацията остана Серхат Теоман от "Север-Юг", "Любов в спешното отделение", "Майка" и "Дъщеря ми", за когото пък гласуваха 23.20%. 

ЯСНИ СА ВСИЧКИ ДЕВЕТ ЧЕТВЪРТФИНАЛИСТИ И Е ВРЕМЕ ДА ОБЯВИМ НАЧАЛОТО НА ЧЕТВЪРТФИНАЛА В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2020"! ОТ ДНЕС, ПЕТЪК (15 МАЙ) ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК (22 МАЙ) МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД ОСЕМТЕ ЧЕТВЪРТФИНАЛИСТИ (НЕ БРОЕЙКИ ПЪРВАТА ПОЛУ-ФИНАЛИСТКА ХАЗАЛ СУБАШЪ) - АКЪН АКЪНЬОЗЮ, АЛПЕРЕН ДУЙМАЗ, ДЖЕРЕН МОРАЙ, ЕБРУ ШАХИН, ЕРКАН МЕРИЧ, МЕЛИСА АСЛЪ ПАМУК, СЕРХАТ ТЕОМАН И ФУРКАН АНДЪЧ КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД КЪМ ПОЛУФИНАЛА! ВАЖНО Е ДА ОТБЕЛЕЖИМ, ЧЕ СЛЕД ЧЕТВЪРТФИНАЛА ЩЕ ОТПАДНАТ ДВАМАТА УЧАСТНИЦИ, СЪБРАЛИ НАЙ-МАЛКО ГЛАСОВЕ, КОИТО ЩЕ СЕ КЛАСИРАТ НА ОСМО И ДЕВЕТО МЯСТО. ОСВЕН ТОВА ТОЗИ, СЪБРАЛ НАЙ-ГОЛЯМ ВОТ, ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ АВТОМАТИЧНО В ПЪРВИЯ СИГУРЕН ФИНАЛИСТ ЗА СЕЗОНА. ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар