петък, 22 май 2020 г.

Мелиса Аслъ Памук и Джерен Морай се класират на осмо и девет място, ЗАПОЧВА ПОЛУФИНАЛЪТ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2020"!

Здравейте, приятели! Петък е, 22 май, днес приключва четвъртфиналът и започва полуфиналът в седмия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2020 г.! През изминалите седем дни имахте възможността да подкрепите този сред осемте четвъртфиналисти (не броейки първата полуфиналистка Хазал Субашъ), който според Вас трябваше да продължи напред към полуфинала. Време е да научим кои са полуфиналистите във формата и кои двама състезатели отпадат, класирайки се на осмо и девето място!

И така, през изминалите седем дни, от петък (15 май) до днес, петък (22 май), по време на четвъртфиналния кръг в "Любима турска звезда 2020", най-малко гласове събра Джерен Морай! За актрисата от "Мечтатели", "Моят живот" и "Двор" гласуваха 2.27% от всички над 500 анонимни потребители, включили се в гласуването. Така тя се класира на девето място. Вторият отпадащ състезател, който заема почетната осма позиция в тазгодишното издание на "Любима турска звезда", е Мелиса Аслъ Памуук! За актрисата от "С Русия в сърцето", "Черна любов" и "Ирония на съдбата", която по-рано отпадна, но получи втори шанс и се завърна обратно в играта след специалния кръг, своя вот дадоха 3.79%. Очаквайте интервю с Джерен по-следващия четвъртък, 4 юни, в СЕРИАЛИ в България! Благодарим от името на Джерен и Мелиса Аслъ на всички техни фенове за подкрепата през целия сезон!

Ред е на най-важната новина за деня! Ясен е първият сигурен финалист в "Любима турска звезда 2020"! Това е участникът, събрал най-висок вот през изминалата седмица по време на четвъртфинала - Еркан Мерич! За актьора, познат от "Назови ме по име", гласуваха цели 57.95% от всички над 500 анонимни потребители, включили се в гласуването. Останалите шестима полуфиналисти, които ще се борят за оставащите четири места на финала, са: Фуркан Андъч с 10.80%, Ебру Шахин със 7.95%, Алперен Дуймаз с 6.25%, Акън Акъньозю с 6.06%, Серхат Теоман с 4.92% и спасената след последните десети елиминации Хазал Субашъ.

ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ПОЛУФИНАЛА В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2020"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД ПОЛУФИНАЛИСТИТЕ (НЕ БРОЕЙКИ ПЪРВИЯ ФИНАЛИСТ ЕРКАН МЕРИЧ) - АКЪН АКЪНЬОЗЮ, АЛПЕРЕН ДУЙМАЗ, ЕБРУ ШАХИН, СЕРХАТ ТЕОМАН, ФУРКАН АНДЪЧ И ХАЗАЛ СУБАШЪ, КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД КЪМ ФИНАЛА СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 29 МАЙ! ТОГАВА ЩЕ ОТПАДНАТ ДВАМАТА СЪСТЕЗАТЕЛИ, СЪБРАЛИ НАЙ-НИСЪК ВОТ И КЛАСИРАЩИ СЕ НА ШЕСТО И СЕДМО МЯСТО. ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар