петък, 8 май 2020 г.

Акън Акъньозю и Мелиса Аслъ Памук се завръщат обратно в играта, започват последните десети елиминации

Здравейте, приятели! Петък е, 8 май, и днес предстои да обявим резултатите от гласуването към специалния кръг-завръщане в седмия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2020 г.! През изминалата седмица деветимата състезатели, отпаднали от формата през последните два месеца, се бореха за завръщането си в играта. Ставайки свидетели на прецедент в седемгодишната история на формата, време е да разберем резултатите от гласуването! 

И така, през изминалите седем дни, от миналия петък (1 май) до днес (8 май), по време на специалния кръг-завръщане, най-много гласове събраха двама участници - Акън Акъньозю и Мелиса Аслъ Памук! Това означава, че за първи път в седемгодишната история на "Любима турска звезда" не един, а двама състезатели получават втори шанс за победа! Актьорът от "Вятърничав" и актрисата от "С Русия в сърцето", "Черна любов" и "Сблъсък" получиха равен процент подкрепа от по 17.44% и се завръщат обратно в играта като пълноправни участници. Напомняме, че Акън отпадна от проекта след петите елиминации с отрицателен вот, а Мелиса - след шестите по двойки. 

Макар нито един от останалите седем участници да не продължава, нека все пак обявим и техните резултати. На второ място остана седмата отпаднала Афра Сарачоулу с 16.41%, на трето - осмата отпаднала Бенсу Сорал с 15.38%, на четвърто - деветият отпаднал Берк Атан с 13.33%, на пето - четвъртата отпаднала Бурджу Йозберк с 8.72%, на шесто - първата отпаднала Алмила Ада с 4.62%, на седмо - вторият отпаднал Емре Кънай с 3.59%, и на осмо - третата отпаднала Селин Шекерджи с 3.07%. Благодарим от тяхно име на всичките им фенове, подкрепяли ги през сезона! 

ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИ НОМИНАЦИИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2020"! НА ТЯХ ОСТАНАЛИТЕ 10 УЧАСТНИЦИ (НЕ БРОЕЙКИ ПЪРВИЯ СИГУРЕН ЧЕТВЪРТ-ФИНАЛИСТ ЕРКАН МЕРИЧ) ЩЕ СЕ БОРЯТ САМОСТОЯТЕЛНО ЗА ВАШАТА ПОДКРЕПА ДО ВТОРНИК, 12 МАЙ, ЗА ДА НЕ ПОПАДНАТ НА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИ ЕЛИМИНАЦИИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар