вторник, 12 май 2020 г.

Бурак Дениз, Джерен Морай, Еркан Колчак Кьостендил и Серхат Теоман са последните десети номинирани за изгонване участници

Здравейте, приятели! Вторник е, 12 май, днес приключват последните десети номинации и започват последните десети елиминации в седмия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2020 г.! По време на десетия номинационен кръг останалите 10 участници (не броейки спасения и първи четвъртфиналист Еркан Мерич) се бореха като за последно преди финалите самостоятелно за Вашите гласове. Време е да научим кои четирима от тях събраха най-малка подкрепа и следователно - кои са последните десети номинирани за изгонване участници!

И така, през изминалите четири дни, от петък (8 май) до днес (12 май), по време на десетите номинации в "Любима турска звезда 2020", най-малко гласове събра актрисата Джерен Морай, за която гласуваха 1.68% от всички над 200 анонимни потребители, включили се в гласуването. Бурак Дениз също отива на елиминации с 3.36%. С по 4.20% за места на четвъртфинала ще се борят още Еркан Колчак Кьостендил и Серхат Теоман. За Бурак, Джерен Серхат тези елиминации са четвърти, за Еркан Колчак - трети.

Ясни са първите седем от общо деветимата четвъртфиналисти в "Любима турска звезда 2020"! Освен Еркан Мерич, който събра най-голям процент подкрепа на деветите елиминации и спечели директен билет към четвъртфинала, напред продължават още Хазал Субашъ с 37.82%, Акън Акъньозю с 27.74%, Ебру Шахин с 6.72%, Алперен Дуймаз с 5.04% и Мелиса Аслъ Памук и Фуркан Андъч с по 4.62% подкрепа. Събралата най-много гласове - Хазал Субашъ, получава място директно на полуфинала. Кои ще са последните двама четвъртфиналисти и кои двама ще отпаднат на крачка от големите финали, ще разберем в петък.

ЯСНИ СА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИ НОМИНИРАНИ ЗА ИЗГОНВАНЕ УЧАСТНИЦИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2020"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД БУРАК ДЕНИЗ, ДЖЕРЕН МОРАЙ, ЕРКАН КОЛЧАК КЬОСТЕНДИЛ И СЕРХАТ ТЕОМАН, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ ФОРМАТА В ПЕТЪК, 15 МАЙ, И ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД КЪМ ЧЕТВЪРТФИНАЛА! СЛЕД ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИ ЕЛИМИНАЦИИ ЩЕ ОТПАДНАТ ДВАМА ОТ ЧЕТИРИМАТА НОМИНИРАНИ (ТОВА СЕ НАЛАГА, ТЪЙ КАТО СЛЕД СПЕЦИАЛНИЯ КРЪГ СЕ ЗАВЪРНАХА ДВАМА). ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар